MijnGegevens Apk Mod Download 2022

1.0.8.1

Download APK
0/5 No votes
Updated
April 7, 2022
Size
37M
Version
1.0.8.1
Requirements
4.4 ve sonrası
Get it on
Google Play

Report this app

Description

MijnGegevens Apk Mod Download 2022

Uw persoonlijke gegevens uit MijnOverheid handig en overzichtelijk in 1 app!

Snel uw energielabel opzoeken of uw inkomstengegevens controleren? Uw persoonlijke gegevens uit MijnOverheid staan nu handig en overzichtelijk in 1 app: de MijnGegevens app van MijnOverheid. Klopt er iets niet? In de app ziet u direct u hoe u uw gegevens kunt (laten) aanpassen. Belangrijke information zoals de verloopdatum van uw paspoort of identiteitsbewijs zet u thru de app direct in uw eigen time table.

De MijnGegevens app is alleen te gebruiken in combinatie met de DigiD app. De DigiD app moet op hetzelfde apparaat staan en u gebruikt de pincode van de DigD app om de MijnGegevens app te openen.

Game new version mod unlimited free apk app download.

GEGEVENSVERWERKING amp; PRIVACY
Als u de MijnGegevens app van MijnOverheid gebruikt worden er bepaalde persoonsgegevens verwerkt. Tijdens het inloggen wordt uw BSN via DigiD naar MijnOverheid verstuurd. Om de gegevens vanuit de basisregistraties in de MijnGegevens app te tonen wordt uw BSN doorgegeven.
Door de MijnGegevens app te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar alrightde onderstaande bepalingen voor gelden.
• De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de privacyverklaring op de internet site van MijnOverheid (mijn.Overheid.Nl/privacy).

MijnGegevens Apk Full 2022

Game new version mod unlimited free apk app download.

Regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van MijnOverheid zijn opgenomen in de Regeling voorzieningen GDI (mijn.Overheid.Nl/wet-en-regelgeving).
• MijnOverheid (onderdeel van Logius) heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.

Click Download Apk  QR Scanner Apk 2022

Game new version mod unlimited free apk app download.
• De MijnGegevens app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van de internet site van MijnOverheid. Ook maakt de MijnGegevens app gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.
• De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.
• Voor de MijnGegevens app kunnen zo nu en dan updates via de app-shop worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de MijnGegevens app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de MijnGegevens app niet of niet behoorlijk functioneert.
• MijnOverheid (onderdeel van Logius) behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de MijnGegevens app in de app-shop of de werking van de MijnGegevens app (tijdelijk) prevent te zetten.

Images

Leave a Reply